SD Creative Agency wint pitch voor heropening De Tuinen in Naaldwijk

Met trots kondigen wij aan dat SD Creative Agency de pitch heeft gewonnen voor de heropening van De Tuinen in Naaldwijk. Het bestuur van De Tuinen en Colliers hebben besloten om voor deze belangrijke gelegenheid samen te werken met een Westlands bureau dat bekend staat om zijn creativiteit en lokale betrokkenheid.

De Tuinen, een overdekt winkelcentrum in het hart van Naaldwijk in Westland, opende zijn deuren voor het eerst in 1998. Het winkelcentrum, gelegen op de begane grond en bereikbaar via drie verschillende ingangen, is al jaren een populaire bestemming voor winkelliefhebbers uit de regio.

De heropening van De Tuinen zal plaatsvinden op vrijdag 22 november 2024. Dit feestelijke weekend zal worden vervolgd met diverse activiteiten op zaterdag en zondag, waarbij bezoekers kunnen genieten van een reeks evenementen en speciale aanbiedingen. De verwachting is dat deze heropening veel bezoekers zal trekken, wat bijdraagt aan de levendigheid en economische groei en bloei van het centrum van Naaldwijk.

SD Creative Agency, gevestigd in het Westland, zal verantwoordelijk zijn voor het vormgeven en uitvoeren van de heropeningscampagne. Hun innovatieve aanpak en lokale kennis waren doorslaggevend voor hun selectie door het bestuur van De Tuinen en Colliers.

“We zijn enorm verheugd dat we deze kans hebben gekregen om De Tuinen in een nieuw daglicht te zetten en we zijn blij met het vertrouwen,” aldus Shirley Schelkers van SD Creative Agency. “Ons team kijkt ernaar uit om samen te werken met de lokale gemeenschap en ervoor te zorgen dat dit een onvergetelijk evenement wordt voor alle bezoekers.”

Wij nodigen iedereen van harte uit om de heropening van De Tuinen op in het weekend van 22 november 2024 te vieren en deel te nemen aan de feestelijkheden tijdens het weekend. De komende maanden wordt er gewerkt aan een spectaculaire heropening.

Lees onze vorige nieuws/blogs

Creatieve strategie├źn combineren met moderne vormgeving?

Irfaan nodigt je graag uit voor een gesprek en beantwoord al je vragen.
Bel ons voor een afspraak!