In beeld bij jouw klant

Voor bedrijven liggen er grote kansen op het gebied van social media marketing. Via social mediakanalen kunnen bedrijven eenvoudig in contact komen met hun doelgroep, de naamsbekendheid vergroten en de communicatie een persoonlijke touch geven.

Social media campagnes zijn een onderdeel van digitale marketing. Deze campagnes worden gedraaid op social media platformen om specifieke doelgroepen te bereiken.

Social media campagnes onderscheiden zichzelf van traditionele advertentievormen door geavanceerde targeting opties. Traditionele advertentievormen hanteren een aanpak, waarmee ze zoveel mogelijk mensen (proberen te) bereiken, ongeacht of ze geïnteresseerd zijn of niet. Daarentegen geven social media campagnes bedrijven de kans om hun ideale doelgroep te bereiken op basis van specifieke kenmerken, zoals geografie, demografie, psychografie, en gedragskenmerken.

Helaas wordt het in de onlinewereld steeds lastiger om jouw boodschap op te laten vallen. Dit komt doordat de aandacht van gebruikers steeds schaarser wordt en het aanbod steeds groter. Social media campagnes kunnen een aanzienlijke invloed uitoefenen op jouw (gewenste) doelgroep, omdat je een boodschap kan overdragen op verschillende momenten in het aankoopproces. Zo kun je voor het lanceren van een product bijvoorbeeld awareness campagnes draaien of marketingcampagnes om (opnieuw) met je doelgroep in aanraking te komen.

Ieder bedrijf heeft een ander doel en bovendien een andere bedrijfsidentiteit. Jouw bedrijf verdient een strategisch doordachte social media campagne die zijn doel bereikt!

Kom erachter wat social media campagnes voor jou kunnen betekenen! Maak eens kennis. Wij adviseren je graag. Van idee tot uitvoering, wij zijn van alle markten thuis.