Klantcase

Retail Event Westland 2018

Werkzaamheden SD Creative Agency:

  • Het bedenken en invullen van het event
  • Versturen digitale nieuwsbrief
  • Sfeerimpressie film

Bekijk hier de foto’s van het Retail Event 2018

 

Maandag 11 juni vond in De Kiem in ’s-Gravenzande voor de tweede keer het Retail Event Westland Plaats. Organisatoren gemeente Westland en MKB Westland hadden gezorgd voor een zeer gevarieerd programma, dat door de kleine 200 aanwezigen, waaronder uiteraard veel detaillisten en horecaondernemers, na afloop zéér gewaardeerd werd.

Zo waren er presentaties van diverse topondernemers en interviews met lokale betrokkenen, die door presentator Jan van Setten op professionele, maar soms ook hilarische wijze aan elkaar werden gepraat.

Als eerste spreker kondigde Van Setten Jorg Snoeck aan. De Belg is oprichter en zaakvoerder van RetailDetail, een succesvol retailplatform. Hij wordt gezien als een autoriteit als het gaat om het ontwikkelen van een retailvisie, die gebruik maakt van nieuwe trends in onze samenleving.

Vervolgens was het de beurt aan MKB Westland centramanager Marjan Naaktgeboren. Zij is nu een jaar actief voor MKB Westland en mocht onlangs samen met voorzitter Henk Salome de beleidsvisie ‘Vitale Westlandse dorpskernen’ overhandigen aan wethouder Zwinkels. Een aantal punten uit de beleidsvisie zijn: vergroening van de kernen, kernwinkelgebied en leegstand én focus op retail.

Informatie

Delen