Klantcase

UitvaartPlus

Werkzaamheden SD Creative Agency:

  • Restyling logo
  • Website
  • Sociale media
  • Fotografie
  • Tekst

 

Veel ondernemers hebben het zwaar, de economische malaise gaat aan veel branches niet voorbij. Ook de uitvaartbranche heeft het niet makkelijk, maar werk blijft er voor uitvaartverzorgers altijd. Erik Dorlas van UitvaartPlus licht het toe: “Er zijn momenteel minder grote uitvaarten, vanwege de coronacrisis is het alleen mogelijk in kleine kring afscheid te nemen van de overledene. Uitgebreide ceremonies en condoleances zijn even niet aan de orde. Gelukkig kunnen we er wel zijn voor de nabestaanden, zoals we dat altijd doen. Wat dat betreft gaat ons werk gewoon door.”

 

Deze periode geeft ook de mogelijkheid om te investeren in het bedrijf. Mascha Groenewegen is echtgenote en mede-directeur en vult Dorlas aan: “Het werk gaat voor ons gewoon door, maar deze periode geeft ons toch ook meer tijd en ruimte. Zo hebben we kritisch gekeken naar onze vindbaarheid voor nieuwe klanten. De website was echt gedateerd en had een opfrisbeurt nodig en we hebben deze dus geheel nieuw laten bouwen. Door SD Creative Agency zijn we weer helemaal bij de tijd. Onze website is vorige week ‘in de lucht gegaan’, de reacties zijn nu al positief.”

 

Behalve het verzorgen van uitvaarten, is UitvaartPlus in Westland bekend vanwege het gastheerschap van de gemeentelijke begraafplaatsen. Dit gastheerschap bestaat uit het ontvangen van collega-uitvaartondernemers en het toezien van het ordentelijk laten verlopen van de begrafenissen.

UitvaartPlus begeleidt bij elke gewenste uitvaart; begrafenissen en crematies. Het werkgebied beslaat een groot deel van Zuid-Holland, op verzoek wordt er ook elders in het land gewerkt. Het bedrijf is gevestigd in Delft en 24/7 bereikbaar.

Informatie

Delen