Westland Boksgala | Knokken voor het goede doel!

SD Creative Agency organiseerde samen met Lush Events, Wensveen Vastgoedmanagement en Defence Academy het eerste Westland Boksgala op 18 mei 2019. 24 Westlandse ondernemers hebben maanden getraind om tegen elkaar te boksen op 18 mei 2019. Dan zal te zien zijn of wie de winnaars zijn van maanden afzien en bloed, zweet en tranen. Maar de echte winnaar deze avond was het goede doel Stichting Droom je Thuis. Er werd namelijk € 112.003,58 op gehaald voor dit prachtige goede doel. Dit spektakel vond plaatsvinden in de Veiling, Poeldijk.

 

 

Samen aan de slag

Vanaf het eerste moment zijn we zeer betrokken bij dit mooie initiatief. Westland Boksgala is een idee van John Dupuis. In september 2018 is de stichting Westland Boksgala opgericht. Shirley Schelkers (voorzitter Westland Boksgala) en de overige leden van het bestuur zijn aan de slag gegaan met het zoeken naar de juiste locatie, de catering, techniek, begroting maken, budgetten in de gaten houden etc.

 

Entertainment

Bokswedstrijden, veilingverkoop, livemuziek, diner en afterparty.

 

Tweede editie Westland Boksgala

Op dit moment zijn we bezig met de tweede editie van Westland Boksgala. Deze vindt plaats op zaterdag 16 mei 2020 in Wateringen.

Goede doel: Beukenrode | Palliatieve thuiszorg & hospice.

 

www.westlandboksgala.nl

 

Haagsch Boksgala

Na het succes van de eerste editie van Westland Boksgala zijn we nu ook druk bezig met de Haagse regio.

Het eerste Haagsche Boksgala vindt plaats op zaterdag 27 juni 2020 in het Kurhaus in Scheveningen.

Goede doel: Prinses Maxima Centrum | Kinderoncologie

 

www.haagschboksgala.nl

Informatie

Delen