Social media

Bij veel bedrijven schiet het onderhouden van de eigen social media er vaak bij in. Hierdoor wordt content zonder strategie geplaatst, is de betrokkenheid laag en worden er geen resultaten behaald. Of erger: Er wordt helemaal niets geplaatst! Zonde, zeker nu online branding steeds belangrijker wordt. En al helemaal wanneer je je bedenkt dat er op deze manier veel mooie kansen onbenut blijven. Social media lenen zich hier uitstekend voor, maar hoe ga je hier nu precies mee om?

Helaas krijgen veel bedrijven het niet voor elkaar om sociale media zakelijk in te zetten. Dit heeft wellicht te maken met een gebrek aan kennis van de social kanalen, het continu moeten bedenken van nieuwe en creative content én niet geheel onbelangrijk: De tijd!

Wij begrijpen dat. En daarom hebben wij heel goed nieuws:
Wij maken altijd tijd voor jou!

Social talk

Social media beheer

Social media campagnes

Social talk

Vanwege de enorme hoeveelheid aan social mediakanalen, zijn de onlinemogelijkheden eindeloos. Ondanks het grote aanbod, zijn de verschillen tussen deze online platformen ontzettend groot. Denk bijvoorbeeld aan de gemiddelde leeftijd van gebruikers, het doel en de mogelijkheden van de verschillende platforms. Tijdens een social talk proberen wij daarom samen met jou te achterhalen waar de beste kansen liggen voor jou, via welke social mediakanalen we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken en welke soort campagnes daarbij passen. Social media zal zo altijd als verlengde van jouw eigen organisatie fungeren en niet op zichzelf komen te staan.

Social media beheer

Er is zoveel om over te posten. Dat maakt het juist moeilijk om iets te posten op social media. Klinkt dat herkenbaar? Al die opties en keuzemogelijkheden zorgen er juist voor dat het heel moeilijk is om te kiezen, waardoor je het uitstelt en in sommige gevallen zelfs afstelt. Of je plaatst wel iets, maar zonder structuur en misschien nog wel belangrijk: zonder herkenbaarheid. Terwijl dat juist belangrijk is op social media!

Jouw potentiële klanten volgen waarschijnlijk heel veel bedrijven en mensen via social media. Creëer jij geen herkenbare content voor jouw bedrijf, dan val je simpelweg ook niet op. Je bedrijf wordt volledig gemist en daarmee ook jouw boodschap. Wil jij dit voorkomen?

Om écht verschil te maken en jouw bedrijf volledig te ontzorgen, nemen wij jouw social media beheer graag uit handen. We helpen en ontzorgen jou op deze manier bij het bedenken van creatieve content, het maken van nieuwe berichten en het publiceren van deze creatieve posts. Wij creëren content die aansluit bij de beleveniswereld van jouw doelgroep. Eigenlijk alles wat je van een goed marketingbureau mag verwachten. Wij denken graag met je mee en zorgen voor hoogwaardige, kwalitatieve en creatieve content voor jouw bedrijf!

Social media campagnes

Voor bedrijven liggen er grote kansen op het gebied van social media marketing. Via social mediakanalen kunnen bedrijven eenvoudig in contact komen met hun doelgroep, de naamsbekendheid vergroten en de communicatie een persoonlijke touch geven.

Echter is het soms lastiger dan verwacht om écht resultaat uit je social media te halen. Waar het succes bij anderen soms lijkt aan te komen waaien, moet jij behoorlijk intensief werk verrichten voor een aantal likes en volgers. Dit komt doordat de aandacht van gebruikers steeds schaarser wordt en het aanbod op social media steeds groter. Maar wij kunnen je daarbij helpen! Ieder bedrijf heeft een ander doel en bovendien: een andere identiteit. Jouw bedrijf verdient een strategisch doordachte social media campagne waarmee je jouw doel bereikt!

Wil jij ook jaloersmakende, goede social media campagnes voor jouw bedrijf? Of het nou is om de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen, meer interactie op social media te creëren, voor het generen van meer volgers of meer verkopen: Wij bieden de oplossing!

Video content creator

Het ontbreken van video content mag je absoluut niet vergeten op al jouw social kanalen. Dat weten wij maar al te goed.

Keuze in horizontaal, vierkant en verticaal + foto per onderwerp

3-6 shots in 10-15 seconden

Eindshot 3 seconden (product/dienst/logo)

Inclusief: Eigen map zodat je content altijd beschikbaar is!

Content makkelijk vanaf dropbox te downloaden!

Wij hebben vijf pakketten speciaal voor jou samengesteld.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Leadgeneratie

Online adverteren is een waardevolle vorm van online marketing. Er valt voor veel bedrijven nog veel winst te behalen op gebied van advertenties/campagnes op social media. Het simpelweg “activeren” van een campagne op social media, zoals Facebook, Instagram of LinkedIn, is eenvoudig, maar het biedt geen garantie voor succes. Bovendien heeft ieder bedrijf een ander doel, een andere doelgroep en een andere identiteit. Wij vinden het zonde om te gokken met online advertentiebudgetten. Juist daarom werken wij samen met Maximizd. Maximizd is gespecialiseerd in social advertising en leadgeneratie. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij voor klanten online optimaal resultaat behalen en daarmee online successen garanderen. Samen groeien we (online) naar een mooie toekomst voor onze klanten!