Dé specialist in vastgoedcommunicatie

SD Creative Agency is een crossmediabureau, maar we kennen enkele unique selling points; vastgoedcommunicatie is er daar eentje van. Van corporate branding & communicatie tot projectmanagement, en van online communicatie tot strategisch advies; SD Creative Agency neemt het je graag uit handen.

Wij voorzien al ruim 25 jaar makelaars, beleggers, projectontwikkelaars en bouwbedrijven bij het positioneren van hun vastgoed. Met treffende designs, doordachte marketing(campagnes) en slimme advertising zorgen wij ervoor dat elk project opvalt! En we stoppen niet alleen bij opvallen. Wij zorgen ook voor traffic generatie, voor een snelle verkoop of verhuur.

Vastgoedcommunicatie

Vastgoedmarketing

Vastgoedcommunicatie

Succesvolle vastgoedcommunicatie begint bij een krachtige merkidentiteit. Of je nu kopers wilt werven, huurders wil trekken of een bedrijventerrein onder de aandacht wilt brengen: Wij zorgen voor een sterk lay-out en een verbindend verhaal (storytelling) om jouw doelgroep te overtuigen. Voor verschillende (markt)partijen maken wij verkoopbrochures, projectwebsites, banners, persberichten etc. Alle communicatie rondom planvorming wordt door onze experts in een huisstijl gegoten en uit handen genomen van de ontwikkelaar.

Vastgoedmarketing

Diverse vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties hebben SD Creative Agency ingeschakeld om de marketing vorm te geven rondom het verkopen van huizen of verhuren van huizen in de commerciële sector. Welke middelen zetten we in? Dat hangt volledig af van het project en de beoogde doelgroep. We maken doorgaans het verschil met de inzet van online marketing (Facebook/LinkedIn/Instagram). Dit is de meest meetbare en efficiënte manier om jouw vastgoed onder de aandacht te brengen. Wij voorzien projecten van creatieve content en als gewenst nemen wij alle social media voor jou uit handen.

Maar als we denken dat traditionele middelen voor jouw vraagstuk beter werken, dan zetten we deze natuurlijk gewoon in. Voor uiteenlopende marktpartijen maken wij verkoopbrochures, projectwebsites, banners, creatieve social media content etc.

Marketing voor makelaars

Je kunt niet meer om de kracht van online marketing heen. Op de dag van vandaag beginnen huizenkopers en huurders hun zoektocht online. De beste manier om als makelaar iedere dag top-of-mind te zijn, te onderscheiden én leads te generen, is met professionele marketing. Maar hoe doe je dat? En belangrijker: Hoe doe je dat op de juiste manier?

SD Creative Agency maakt jou online succesvol! Met jaren ervaring en specialisme in vastgoed en makelaardij weten wij hoe jij jouw doelgroep écht bereikt, waardoor jij zult groeien.
Afhankelijk van jouw doelen, ontwikkelen wij een passende marketingstrategie. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden:

Social media (Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter)

E-mailmarketing

Videomarketing

(Print) campagnes

Commercials

Banners

Wat jouw doelen ook zijn en welke middelen je ook kiest: Vanzelfsprekend zorgen wij voor high-end, unieke designs in jouw huisstijl. Samen maken wij jouw makelaarskantoor zichtbaar!

Vastgoedplatform BOEM in Westland

Het vastgoedplatform BOEM is een initiatief van Shirley Schelkers. Het verbindt de (zakelijke) partijen in Westland en geeft hen een podium voor het pluggen van mooie projecten. De oplage van het magazine is 3.500 exemplaren en het wordt erg gewaardeerd in de branche. Zie eerdere edities op de website: boeminwestland.nl

Wil je het magazine ontvangen? Schrijf je dan in via info@sdcreativeagency.nl.

De Westlandse Vastgoedborrel

SD Creative Agency is initiator van de De Westlandse Vastgoedborrel; een gezellig moment voor ondernemers uit de vastgoedbranche om elkaar te ontmoeten in een informele setting. De borrel wordt meestal gecombineerd met een bedrijfsbezoek, waarbij de gastheer de mogelijkheid heeft om het eigen bedrijf aan collega-ondernemers te tonen. Heb je interesse om eens een vastgoedborrel te organiseren? Wij faciliteren dit graag voor jou!

Bel 06-51108723 en vraag naar Shirley Schelkers. Ben je werkzaam in de vastgoedsector en wil je ook op de mailinglist? Meld je dan aan via info@sdcreativeagency.nl.

Van alle markten thuis

Wij maken vastgoedcommunicatie succesvol door creativiteit te combineren met jouw doelstellingen. Samen bouwen wij aan creatieve en effectieve communicatie voor jouw vastgoed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden:

Van advies tot realisatie

Branding

Strategie

Crossmedia campagne

(Project)website

Brochure en magazine

Digitale nieuwsbrief

Social media

Vastgoed fotografie

Professionele video

Logo ontwerp

Verkoopborden

Advertenties en banners

Promotiematerialen

Events (Start van de verkoop)

BOEM magazine

Westlandse Vastgoedborrel