Op SD kun je bouwen

SD Creative Agency is een allround marketingcommunicatiebureau, maar we kennen wel enkele unique selling points; vastgoedcommunicatie is er daar eentje van. Van corporate branding & communicatie tot projectmanagement en van online communicatie tot strategisch advies; SD Creative Agency neemt het je graag uit handen. Naast onze diensten op dit gebied, geven wij ook een magazine uit dat gericht is op de vastgoedbranche en organiseren wij bijeenkomsten voor bedrijven in deze sector.

Vastgoedmarketing

Diverse vastgoedontwikkelaars en woningcorporaties hebben SD Creative Agency ingeschakeld om de marketing vorm te geven rondom het verkopen van huizen of verhuren van huizen in de commerciële sector. Voor uiteenlopende marktpartijen maken wij verkoopbrochures, projectwebsites, banners etc.

Vastgoedcommunicatie

Voor verschillende (markt)partijen maken wij verkoopbrochures, projectwebsites, banners, persberichten etc. Alle communicatie rondom planvorming wordt door onze experts in een huisstijl gegoten en wordt uit handen genomen van de ontwikkelaar.

BOEM

Het magazine BOEM is een initiatief van Shirley Schelkers en verbindt de (zakelijke) partijen in Westland en geeft hun een podium voor het pluggen van mooie projecten. De oplage van het magazine is 3.500 exemplaren en het wordt erg gewaardeerd in de branche. Zie eerdere edities op de website: boeminwestland.nl

De Westlandse Vastgoedborrel

SD Creative Agency is initiator van de De Westlandse Vastgoedborrel; een gezellig moment voor ondernemers uit de vastgoedbranche om elkaar te ontmoeten in een informele setting. De borrel wordt meestal gecombineerd met een bedrijfsbezoek waarbij de gastheer de mogelijkheid heeft om het eigen bedrijf aan collega-ondernemers te tonen.

Bel 0174 – 257 288 of mail info@sdcommunicatie.nl