VERHUISBERICHT

TIME FOR SOMETHING NEW!

Na mooie herinneringen te hebben gemaakt en een geweldige groei te hebben gehad in het Tramhuisje in Naaldwijk, zijn we nu verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw! 

Vanaf heden zijn wij gevestigd aan de Jan van de Laarweg 12, De Lier. 📍

Het Tramhuisje was en is een gezellige, sfeervolle en authentieke plek waar we met veel plezier hebben gewerkt. En natuurlijk een prachtig monumentaal pand waar we nog geregeld met veel plezier langs zullen gaan. Maar, het werd tijd voor iets nieuws! Tijd voor een nieuwe inspirerende plek waar wij onze diensten kunnen gaan versterken, samen met ons fantastische team. 

Ons bedrijf en de wereld waarin wij werken staat nooit stil. Dagelijks leren we over de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Daar willen we als bedrijf natuurlijk niet in achterblijven: Time for something new!
Toen kwam ineens de Jan van de Laarweg in De Lier op ons pad! Een prachtig bedrijfsgebouw dat getransformeerd is naar een kantoorgebouw met moderne en industriële invloeden, met de naam: Office Deluxe. En niet geheel onbelangrijk: Een zeer prettige ligging. Wij waren op slag verkocht! Vanaf het eerste moment voelde het hier als ‘thuiskomen’.

Daarnaast brengt deze nieuwe locatie ons een dosis nieuwe inspiratie en creativiteit. Inspiratie en creativiteit die team SD gaat gebruiken om jullie, onze klanten, nog beter te ontzorgen, nieuwe adviezen te geven en te voorzien van verfrissende, creatieve input!

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de verhuizing en de inrichting van onze nieuwe werklocatie. De laatste puntjes worden op dit moment nog op de i gezet, maar uiteraard zijn jullie al van harte welkom op onze nieuwe locatie!
Bekijk hier onze allereerste TikTok over de bekendmaking van onze verhuizing én een sneakpreview van de nieuwe locatie!

Kom je gezellig langs? Zoals je van ons gewend bent zorgen wij dan dat de koffie klaar staat! 

Wij zijn SD Creative Agency!
Chiefs of creativity.

Shirley, Irfaan, Demi, Floor en Jill