SD Creative Agency

Employer Branding

Is jouw employer-branding-strategie goed georganiseerd?

Om mensen aan je te binden moet je ze trots maken. SD helpt ambitieuze ondernemers met het branden van hun werkgeversmerk. Wij bekijken employer branding vanuit merkperspectief en benaderen het niet als een los onderdeel. Zorg voor een eigen authentiek verhaal dat past bij jouw bedrijf! Een verhaal dat je eigen mensen trots maakt en toptalent aantrekt.

Voorsprong in de Arbeidsmarkt

Je merk als werkgever (employer brand), speelt een doorslaggevende rol in je succes op de arbeidsmarkt. Het vormt het essentiële element dat het verschil maakt in hoe zowel huidige als toekomstige medewerkers jouw organisatie zien in vergelijking met de concurrentie. Dit is van bijzonder groot belang, vooral in een arbeidsmarkt die gekenmerkt wordt door schaarste aan talent.

Wanneer je jezelf wilt onderscheiden door middel van employer branding, zijn er twee cruciale elementen die je in gedachten moet houden: creëer je eigen unieke verhaal en zorg ervoor dat je dit verhaal waar kunt maken. Het is tijd om bescheidenheid opzij te zetten, want wat binnen jouw organisatie als normaal wordt beschouwd, kan in werkelijkheid iets buitengewoons zijn. Het is essentieel om de sterke punten van je bedrijf krachtig te formuleren op je wervingsplatforms, maar vergeet niet dat je ook in staat moet zijn om je beloftes waar te maken.

Zullen we brainstormen over jouw
employer-branding-strategie?

Plan dan een kennismakingsgesprek in met Shirley Schelkers.