SD Creative Agency

Employer Branding

Zo bereik je jouw toekomstige werknemer

Om mensen aan je te binden moet je ze trots maken. SD helpt ambitieuze ondernemers met het branden van hun werkgeversmerk. Wij bekijken employer branding vanuit merkperspectief en benaderen het niet als een los onderdeel. Zorg voor een eigen authentiek verhaal dat past bij jouw bedrijf! Een verhaal dat je eigen mensen trots maakt en toptalent aantrekt.

Hoe vind je dat ene toptalent voor de vacature binnen jouw bedrijf? Een eenvoudige personeelsadvertentie is vandaag de dag nog maar zelden de beste en snelste route naar uitbreiding van jouw team. Maar, een uitgekiende wervingsstrategie werkt wel!

Onze aanpak

Bij SD weten we alles van jobmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Wij ontwikkelen unieke en authentieke content die scoort en die talenten verleidt om bij jou aan de slag te gaan. Samen zoeken en vinden we de aanpak die past bij jouw branche en jouw bedrijf. We creƫren een onderscheidend employer brand, waarmee jij herkenbaarheid en aantrekkingskracht realiseert. Inspirerende fotografie, verrassende videoproducties, wervende landingspages/werken-bij-sites en effectieve campagnes? Wij staan te popelen om onze kennis en ervaring voor jou in te zetten.

Arbeidsmarktcommunicatie houdt niet op als die droomkandidaat het arbeidscontract getekend heeft. Om toptalent te behouden, wil jij een goede werkgever zijn, investeren in duurzame inzetbaarheid en de teamspirit verstevigen met een professioneel personeelsmagazine. Ook dan is SD Creative Agency jouw partner. Wij denken met je mee over praktische initiatieven die je helpen om medewerkers aan je bedrijf te binden.

Employer Branding Scan
Jouw vertrekpunt voor een ijzersterk werkgeversmerk

Sterk werkgeversmerk
Jij wilt toch ook een aantrekkelijk merk zijn voor bestaande en nieuwe medewerkers?
En als bedrijf eruit springen ten opzichte van jouw concurrent?

Een bedrijf met een sterke identiteit laat dit zien. Ben jij een sexy en aantrekkelijke werkgever?
Employer brandingstrategie vormt hiervoor de basis.

Jezelf presenteren als sexy werkgever?

Zullen we brainstormen over jouw employer-branding-strategie?
Plan dan een kennismakingsgesprek in met Shirley Schelkers.