Partner in events

Wil je met jouw bedrijf of vereniging een event organiseren? Dan zijn wij de ideale partner voor jou! Van kleinschalige evenementen waar het elkaar ontmoeten centraal staat tot geïnspireerd worden door een vermaard spreker op grootschalige congressen. Van serieuze aangelegenheden tot complete feestjes; de medewerkers van SD Communicatie zullen jou en jouw gasten een onvergetelijk event garanderen.

De organisatie is van A tot Z in handen van SD Communicatie. Allereerst zal er in een persoonlijk gesprek worden bekeken wat de wensen van de klant zijn, vervolgens wordt aan de hand van het budget een draaiboek gemaakt waarin elke finesse staat beschreven. Dit draaiboek wordt na goedkeuring het handvest voor het event; een onvergetelijk event vormt eigenlijk de beste communicatie voor jou richting je eigen klanten.

Onze medewerkers zijn creatievelingen en bij elke keuze zullen zij met je meedenken; alle keuzes zullen in overeenstemming worden gemaakt. Van catering tot locatiekeuze, van programma tot zaalindeling. Ook in het voor- en natraject is SD Communicatie betrokken; van uitnodiging tot bedankje aan de aanwezigen en alles wat er tussen zit; wij helpen van jouw event een feestje maken!

Bel 0174 – 257 288 of mail info@sdcommunicatie.nl