Werken bij

Stage Content Marketeer

Binnen het #sdsocialteam
zijn wij op zoek naar een stagiair(e).

We hebben diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Denk aan: HR, Werving & Selectie (arbeidsmarkt), Vastgoedmarkt, Transport en logistiek, Personal Training, Kantoor- en inrichting en Tennis.

Wij zijn op zoek naar iemand die zijn/haar grenzen op zoekt en ons verrast met creatieve inzichten.

Ligt jouw interesse bij marketing, ben je goed in schrijven en ben je altijd te vinden op verschillende social kanalen?

Dan bieden wij jou een stage bij een creative agency. Ben jij een gezellige en gemotiveerde student. Houd jij de trends goed in de gaten.

Ontwikkel jouw (schrijf)talenten, creativiteit en vergroot jouw ervaring tijdens een leerzame stage.

Naast het bedenken van content is ook het bewerken van foto’s of video’s voor jou geen probleem. Jij kunt namelijk goed uit de voeten met de verschillende Adobe-programma’s. Wees niet bang! Je hoeft geen expert te zijn, want we werken met een vaste huisstijl en templates. We kunnen jouw creativiteit wel goed gebruiken om op te vallen en net een stapje extra te zetten. Dus.. heb jij kennis van verschillende soorten social media, social trends en kan je je creatieve ideeën ook uitwerken. Vind je het interessant om voor zowel vanuit corporate- als wervingsoogpunt content te creëren voor Instagram en TikTok? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match.

‘Ik ben ooit begonnen als stagiaire. Nu maak ik onderdeel uit van het creatieve team. Dagelijks ga ik met plezier naar het werk. SD staat open voor ideeën die je krijgt als werknemer en vervolgens om het uit te voeren’

Florentina Wasmus

Content creator

Je bent een digitale alleskunner

Wij bieden jou

Shirley Schelkers

Hebben we een match?

Mail Shirley of bel haar op 0174 – 257 288.