Maak kennis met Jay

Hallo allemaal, ik ben Jay!

Ik studeer Grafisch Design aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en ben nu bezig met mijn laatste jaar. Dit is een spannende tijd voor mij, want ik begin aan mijn afstudeerstage bij SD Creative Agency. Ik kijk er echt naar uit om deel uit te maken van dit gezellige team. Het voelt als een geweldige kans om meer te leren over het creatieve vakgebied en tegelijkertijd mijn eigen vaardigheden te ontwikkelen. Ik hoop veel praktijkervaring op te doen en mijn creatieve skills verder te verbeteren. Bij deze stage wil ik niet alleen groeien als ontwerper, maar ook een bijdrage leveren aan de projecten waar we aan werken.

Ik ben klaar om te groeien en te leren bij SD Creative Agency!

Lees onze vorige nieuws/blogs

Creatieve strategie├źn combineren met moderne vormgeving?

Irfaan nodigt je graag uit voor een gesprek en beantwoord al je vragen.
Bel ons voor een afspraak!