Nieuwe samenwerking met Badkamervoorjou.nl!

We zijn verheugd aan te kondigen dat wij per 1 juli de social media en het beheer voor Badkamervoorjou.nl op ons nemen. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal in ons portfolio en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan het succes van deze toonaangevende badkamerspecialist.

Badkamervoorjou.nl, met een indrukwekkende showroom van ruim 1.000 m2, biedt een uitgebreid assortiment van de beste merken op het gebied van tegels en sanitair. Wat dit bedrijf onderscheidt, is niet alleen de grote voorraad die direct leverbaar is, maar ook de passie en trots van eigenaar Zeno Ling voor zijn zaak. “Badkamervoorjou.nl is jouw toegangspoort tot de wereld van tegels en sanitair,” aldus Zeno. “Ons team, bestaande uit drie doorgewinterde professionals, heeft een dynamische webshop opgezet die dagelijks wordt vernieuwd en verfijnd.”

Badkamervoorjou.nl is gevestigd in Dijckerwaal in ‘s-Gravenzande.

Voor meer informatie en een kijkje in hun uitgebreide collectie, neem een kijkje op badkamervoorjou.nl.

Ook zullen we de komende periode de marketing- en communicatie voor dit mooie bedrijf oppakken. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en het versterken van de online aanwezigheid van Badkamervoorjou.nl!

Lees onze vorige nieuws/blogs

Creatieve strategieën combineren met moderne vormgeving?

Irfaan nodigt je graag uit voor een gesprek en beantwoord al je vragen.
Bel ons voor een afspraak!