Welcome creative spark

Hoi, ik ben Teddie, ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Crossmediale Communicatie.

Ik ben 24 jaar oud en ik ben begonnen aan mijn afstudeerstage bij SD Creative Agency. Dit is een spannende kans voor mij, maar kijk ernaar uit om tijdens deze stage praktijkervaring op te doen en te leren van professionals in het vakgebied. Ik zie deze stage als een mooie kans om mijn kennis verder te ontwikkelen. Mijn doel is om na deze stage in staat te zijn om doeltreffende creatieve strategie├źn te bedenken en bedrijven te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Let’s do this!

Lees onze vorige nieuws/blogs

Creatieve strategie├źn combineren met moderne vormgeving?

Irfaan nodigt je graag uit voor een gesprek en beantwoord al je vragen.
Bel ons voor een afspraak!